business model innovation

Er is de afgelopen jaren veel te doen geweest over het concept business model innovation. Waarom is dit van belang? Het is van belang te kunnen uitleggen wat het business model is, om te kunnen kijken naar strategie en propositie.

Durf te overwegen, veranderingen aan te brengen in uw business model ten gunste van uw bedrijfsresultaten. Evolueert u mee?

Je kunt je processen nader aanschouwen en tot conclusies komen dat bepaalde uitgaven niet gedaan hoeven worden of juist een sterke focus is gewenst. Business models geven inzicht in de theorie en de processen van het bedrijf.

mobile-innovation

mobile-innovation

De waardeketen, de meerwaarde, de producten en financiële stromen komen in beeld en geven een indicatie van de variabelen voor herziene business cases, om bijvoorbeeld tot verbeterde processen en/of proposities te komen.

We hebben alle variabelen nodig om te bekijken of deze of aspecten (o.a. de proposities) hiervan binnen een andere samenstelling  en/of variaties (o.a. de voorwaarden) tot beter resultaat (rendement) leiden.

Technologie, trends, sociale aspecten, wetgeving, usabilility, platformen als tablets / ipads, smart phones, apps of juist toch mobiele websites; Dit zijn o.a. de puzzelstukken die op tafel liggen en we kijken graag met u naar verscherpte doelstellingen: kosten, bereik, conversie, omzet, product innovaties, usability, design, etc…

Advertenties